В първото си интервю казах, че да имаш семейство е

...
В първото си интервю казах, че да имаш семейство е
Коментари Харесай

Гаджето на Божана й готви предложение за брак?

„ В първото си изявление споделих, че да имаш семейство е най-тъпото нещо, което можеш да направиш, тъй като това ще пречи на развиването ти. Сега съм влюбена и щастлива, че открих индивида до себе си. Обичам те, Ники “, през сълзи откровеничи в една от задачите на „ ВИП Брадър “ Божана Кацарова .

Кулинарката не скри, че е влюбена, само че премълча една дребна детайлност – гаджето й надалеч не е какъв да е, а много значима съчка в региона на рекламата.

Единствена и първа „ Галерия “ разкри самоличността на тайнствения другар на Божана. Казва се Николай Ванчев и единствено допреди два месеца заемаше висок пост в една от най-престижните рекламни организации у нас. Като креативен шеф в компанията, гаджето на Кацарова съумя да се задържи тъкмо година, като преди този момент е заемал същата позиция в други огромни компании.

Ники даже е правил дизайна на някои от кулинарните шедьоври на Божана, научи „ Галерия “.

Двамата се срещат преди година, участвайки в общ план на морето. Още от пръв взор схващат, че са един за различен, освен поради мощното привличане, само че най-много поради огромната аналогия посред им. „ И двамата са доста луди, купонджии и авантюристи. Имат толкоз сходни характери, че са като сиамски близнаци “, майтапят се техни другари.

Когато й оферират да влезе във „ ВИП Брадър “, Божана е на косъм да откаже точно поради Ванчев. Откакто напуснал рекламната компания, двамата били неразделни и възприятията им станали още по-силни. Приема по негова молба и с обещанието, че излезе ли от Къщата, повече в никакъв случай няма да се разделят.

 

Ники я поканил да заживеят дружно и още щом излезе от шоуто, Божана ще прекрачи прага на новия си дом. А близки до Николай разкриват и още една детайлност. Според тях Ванчев е твърдо решен да й предложи брак и даже към този момент се оглеждал за годежен пръстен. Досега не събирал кураж точно поради това нейно първо изявление, в което назовава брака „ спънка “. След откровенията й в Къщата и обяснението й в обич обаче, Ники бил твърдо решен да направи идната крачка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР