В Първомай убиха 33-годишен мъж. Той е бил намушкан няколко

...
В Първомай убиха 33-годишен мъж. Той е бил намушкан няколко
Коментари Харесай

Убиха мъж в Първомай, задържан е негов приятел

В Първомай убиха 33-годишен мъж. Той е бил намушкан няколко пъти с нож в жилището на арестувания за закононарушението, това посочи зам.-директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив комисар Васил Костадинов, оповестява.

„ С потърпевшия са били в другарски връзки . В резултат на зародил непринудено спор, причинителят благодарение на нож нанася няколко прободни рани, след което е откаран в болнично заведение “, заяви Костадинов.

За причинителя се знае, че е на 50 години и е престъпно проявен.

„ След нанасяне на удара с нож в региона на корема, потърпевшият се е опитал да напусне дома на причинителя. Бил е подгонен на улицата, настигнат след към 50 метра, на място е съборен, там е и умрял ", добави зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов.

Ножът е открит и е привързан като материално доказателство. Има очевидци, откриват се спомагателни и текат разпитите им. На арестувания за 24 часа за закононарушението следва да му бъде повдигнато обвиняване за преднамерено ликвидиране.

Той е осъждан 9 пъти , в множеството случаи за кражба, а също по този начин и за причиняване на междинна телесна щета, осведоми още прокурор Гавраилов.

„ През 90-те години е изтърпавал много дълго време наказване отнемане от независимост. Последните му осъждания са за дребни обири, за които му е била наложена пробация “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР