В Първомай убиха 33-годишен мъж. Той е бил намушкан няколко

...
В Първомай убиха 33-годишен мъж. Той е бил намушкан няколко
Коментари Харесай

Убиха мъж в Първомай, задържан е негов приятел

В Първомай убиха 33-годишен мъж. Той е бил намушкан няколко пъти с нож в жилището на арестувания за закононарушението, това посочи зам.-директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив комисар Васил Костадинов.
Полицията в Пловдив към този момент задържа причинителя на ликвидиране, заяви окръжният прокурор в града Ваня Христева.
По думите на заместник-директора на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив комисар Васил Костадинов причинителят е арестуван от полицията за период на 24 часа, следва да бъде импортирано искане за мярка "задържане под стража " пред Окръжен съд - Пловдив.
Престъплението е резултат на зародил непринудено битов случай сред лица, които са се познавали и са били в компания. Костадинов посочи, че след разногласието поражда разпра, в резултат на което потърпевшият е бил намушкан няколко пъти с нож в региона на корема.
Извършителят е роден през 1971 година и е прочут на органите на полицията - осъждан е общо 9 пъти, като множеството действия са закононарушение срещу собствеността - обири, само че има и за причиняване на междинна телесна щета, добави Костадинов. Има една изтърпяна присъда за много дълго време през 90-те години, добави заместник-главният прокурор Гавраил Гавраилов. Убийството е осъществено в дома на причинителя в Първомай, като той и жертвата са били в другарски връзки и съгласно Костадинов най-вероятно е имало приложимост на алкохол.
По думите на Гавраилов, след нанасяне на ударите с нож, потърпевшият се опитал да напусне къщата, само че е бил подгонен от причинителя по улицата и настигнат след към 50 метра, където е съборен и където е умрял. Извършителят е арестуван за 24 часа по закона на Министерство на вътрешните работи, по-късно през днешния ден ще му бъде повдигнато обвиняване за осъществено съзнателно ликвидиране с искане на мярка за неотклонение "задържане под стража ". Намерено е оръдието на закононарушението. Установени са очевидци, които се разпитват сега, сподели още Гавраилов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР