В първият ден на новата година певецът заведе Пеева в

...
В първият ден на новата година певецът заведе Пеева в
Коментари Харесай

Фурор! Вижте Новата Любима На Веско Маринов! Първа Снимка От Преди Малко, Още Никой Не Я Е Виждал! Та Това Е Самата

В първият ден на новата година артистът заведе Пеева в Разглог. Там близо 2500 кукери гониха злите сили по време на обичайния новогодишен кукерски карнавал " Старчевата ", написа Хот Арена.

Няколко пъти повече поданици и посетители на града следиха обилното и шумно представление на централния градски площад, който бе сцена на празничното събитие. ВИП посетители бяха политици, футболната легенда Христо Стоичков и Веселин Маринов с половинката си.



Така за първи път обществено щедро потящата се звезда презентира новата си обич. Застанал един до друг с нея. Предишното й появяване към артиста беше на 23 ноември предходната година в НДК когато той направи концерт там. Тогава обаче Веселина беше на третия ред съпроводена от защита. И по-късно си потеглиха разграничени.

Сега в Разлог компактно до него. На фотографията от карнавала тя наподобява щастлива. Наши източници от Добрич от където е и Пеева разкриха, че в града съвсем няма човек който да не и се подиграва и подлага на критика. Причината е, че тя толкоз си е изгубила мозъка по Маринов, че даже на Коледа и Нова година не си е направила труда да честити празниците на двете си деца.

Не ставало въпрос да ги вземе при себе си, а че не поискала дори да ги чуе... Именно поради Веско Маринов някогашната сервитьорка ги заряза преди година и половина. Към днешна дата напълно е не запомнила за тях.

От друга страна наши източници от Пайнер настояват, че трубадурът надалеч не е толкоз влюбен в нея, колкото тя в него. Той не приказва в изявленията за Пеева и демонстративно заобикаля сходни въпроси. Бил и супер свидлив. Кара кола за 200 бона, а е оставил русокоската да се вози с бричка за 2000 лева След концерта му в НДК пред Нова телевизия сподели, че очаквал връзката му с Веселина да издържи най-много до идващия му концерт там.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР