В първия си мач в елита новакът Крумовград удари тежък

...
В първия си мач в елита новакът Крумовград удари тежък
Коментари Харесай

Новакът Крумовград преби шампиона Лудогорец

В първия си мач в елита новакът Крумовград удари тежък пестник на първенеца Лудогорец и го победи с 3:1.

Двубоят, който се игра на Спортен комплекс „ Никола Щерев – Старика “ в Пловдив, ще се запомни със смелата игра на „ новите сини “.

Капитанът им Божидар Кацаров откри  в шестата, а  Александър Колев  удвои в 17-ата минута.

Доминик Янков  върна едно попадение за „ орлите “ в 39-ата, преди  Мартин Сораков  да вкара трети гол за домакините в 68-ата минута след сериозна неточност на вратаря Симон Слуга и по този метод да оформи крайния резултат.

Страхотен мач изигра и вратарят на новаците Янко Георгиев, който се регистрира с 10 отлични спасявания.

По този метод Крумовград започва дебютното си присъединяване в елита с гръмка победа, до момента в който Лудогорец за трети път в своята история позволява проваляне на старта на сезона от дилетант, откакто това се случи през 2013-а и 2014-а година надлежно против Любимец и Хасково.

Разградчани, за които в този мач ясно си проличаха проблемите в отбрана, позволиха втора поредна загуба за новия сезон, откакто преди няколко дни позволиха проваляне с 0:2 в гостуването си на косоварския Балкани в първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

За Крумовград следва посещение на ЦСКА в идващия кръг, до момента в който Лудогорец ще търси поврат против Балкани в Разград в реванша от шампионата на богатите.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР