В първия си мач на трибуните след 6 месеца чакане,

...
В първия си мач на трибуните след 6 месеца чакане,
Коментари Харесай

Феновете на "Левски" нахлуха на пистата по време на дербито с ЦСКА

В първия си мач на трибуните след 6 месеца очакване, почитателите на футболния " Левски " нахлуха на пистата на националния стадион " Васил Левски ".

По време на дербито с ЦСКА от последния кръг на постоянния сезон в Първа лига, " сините " ултраси, настанени в бранш " Б ", преодоляха загражденията. Инцидентът се случи момент, откакто " алените " поведоха с 2:0 в 37-ата минута.

Снимка: Lap.bg

Бързата реакция на полицията и жандармерията предотврати по-сериозен случай. Те се намесиха незабавно и върнаха последователите в техния бранш.

Снимка: Lap.bg

Дербито сред " Левски " и ЦСКА се играе пред 4000 фенове на националния стадион " Васил Левски ". В петък (23 април) министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов разгласи, че ограниченията се разхлабват и последователите могат да се завърнат по трибуните за събития навън, само че при съблюдаване на строги противоепидемични ограничения - носене на маски и съблюдаване на отдалеченост от най-малко 1,5 м.

По време на срещата огромна част от последователите взеха решение да не съблюдават предписанията.

Снимка: Lap.bg

Феновете на " Лeвски " са недоволни от слабата форма на тима и тежката обстановка в клуба. В момента " сините " са на 9-та позиция в класирането, като имат единствено 7 победи в шампионата.

Част от последователите подлагат на критика управлението на отбора, включително мажоритарния притежател Наско Сираков, който участва на стадиона в ложата на бранш " А ".

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР