В първия си ден на свобода вчера австралиецът Джок Полфрийман

...
В първия си ден на свобода вчера австралиецът Джок Полфрийман
Коментари Харесай

Полфрийман на свобода: Съжалявам за Андрей Монов, но защитавах друг човек

В първия си ден на независимост през вчерашния ден австралиецът Джок Полфрийман разгласи, че съжалява за гибелта на Aндрей Mонов. съобщи и подготвеност доживот да изплаща на фамилията му кръвнина. По негови сметки дължимата сума била над 1 милион лв..

" Днес чух, че някаква полиция е ходила на адреса, на който се записвам и не е имало никой. Аз съм излязъл, с цел да давам изявление с публицисти. В Бусманци не ми даваха да ме снимат публицисти и в този момент аз давам изявление, не желая да давам адрес, тъй като става дума за моята сигурност ", показа австралиецът пред Нова тв.

Той добави, че не се опасява от това, че може да му се случи нещо, откакто към този момент е отвън общежитието в Бусманци. Но все пак съгласно него би трябвало да вземе ограничения против прояви, сходни на тези, които се случиха по време на мача сред България и Англия.

Полфрийман описа още, че това не е първото му излизане на открито. " Не е за първи път, имал съм отпуска. Първо беше за осем часа 2016 година, след това за два дни и отново за два дни. Съжалявам за гибелта на Андрей Монов. Това не беше задачата. За мен задачата на тази борба, това не беше борба, беше нападение… моята цел беше да спася живот на някого, а не да лишава ", сподели още той на съвсем съвършен български език и добави, че не помни в елементи убийството на студента преди 12 години.

В момента Джок той е без документи, невъоръжен и в подготвеност да се върне в пандиза.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР