в първия полуфинал в Шампионската лига между двата тима, но

...
в първия полуфинал в Шампионската лига между двата тима, но
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Свършихме само половината работа

в първия полуфинал в Шампионската лига сред двата отбора, само че старши-треньорът на англичаните - Юрген Клоп, не счита, че това е задоволително, с цел да счита клубът си за сигурен финалист.

„ Два на нула за в този момент е просто на полувремето. Нито повече, нито по-малко “, сподели германецът на конференцията след мача, представен от Sky Sports.

Той акцентира, че настройката в тима му сега би трябвало да е за мач, който е на почивката, и напомни максимата, че задатък от два гола е най-коварният резултат, тъй като играчите му има риск да се провиснал, а противникът да се активизира.

Елементът, който е решил срещата, съгласно Клоп, е сполучливата преса, която наложи състава му. Той посочи, че „ жълтата подводница “ е отбор, който става извънредно рисков, когато преодолее високата преса.

Реваншът след седмица се обрисува да бъде много забавен, тъй като Виляреал няма различен избор, с изключение на да тръгне по-смело в офанзива, защото на „ Анфийлд “ тимът на Унай Емери бе спретнат компактно в отбрана в хода на целия дуел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР