В първия от мачовете в групата на смъртта във вторник

...
В първия от мачовете в групата на смъртта във вторник
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Какво ще се случи между Борусия Дортмунд - Барселона?

В първия от мачовете в „ групата на гибелта ” във вторник вечер се изправят тимовете на Борусия Дортмунд и Барселона на „ Сигнал Идуна Парк ”. Двата любимеца в групата ще би трябвало да преминат и Интер Миално, с цел да продължи напред, което прави задачата комплицирана. Ето и няколко футболни прогнози от The Dalai Lama за идната борба сред германци и испанци в може би най-интересния мач от първия ден на най-комерсиалния клубен шампионат. 

Сигурена прогноза : Над 0,5 гола първо полувреме
Както написах по-нагоре, двата отбора са извънредно ефикасни и рискови в атакуващия проект на играта. В последните си пет мача на всички фронтове и двата тима съумяват да вкарат или получат най-малко по един гол в първите 45 минути на срещите си, а мачът от групите на ШЛ няма да е по-различен.
Коефициентът също е фактор в избора на прогноза, защото е нетрадиционно висок сред два тима, които обичат атакуващия футбол и откриват конкуренция като  Шампионска лига
Прогноза : Над 0,5 попадения през първото полувреме – 1,30 коефициент.
Сигурен залог №2: И двата тима да отбележат гол
Защитата на Барселона изпитва съществени проблеми в хода на новата акция, поради което защитата търпи извънредно доста рецензии, и то с право. В последните си пет мача отбранителният вал на Барса записва в три от тях попадения, като те са не по-малко от два гола. Дортмунд пък е непогрешим в реализирането на головете в мачовете си през цялото време и съм сигурен, че това няма да се промени във вторник вечер.
Коефициент : 1,44 за гол/гол на Борусия и Барселона.

Корнери в мача? 
В хода до момента на акцията двата тима, сами по себе си, разчитат на статични положения за завършването на нападенията си. Именно изнесената игра обаче прави по този начин, че отборите позволяват и доста контранападения, които приключват с ъглови удари. Ставката от 1,50 за над 9 корнера в срещата е повече от удачна от 7777.bg, откакто може да се предприеме и „ риск ” с над 9,5 ъглови удара на 1,87 коефициент.
Статистиката в последните дуели на двата тима сочи натам, тъй че залогът е повече от логически.
Рискова прогноза : Обрат в срещата
Срещата дава обещание да бъде повече от зрелищна. Дортмунд и Барселона уповават своята игра на атакуващия жанр, в сравнение с защитния и имам вяра, че ще забележим доста голов двубой в провинция Рур, който е допустимо да забележим и поврат в хода на мача. Вярвам, че испанският първенец е кадърен да вземе мача и даже стабилен старт на германците няма да възпре Барселона да тръгне с триумф.
Прогноза : Първо полувреме – Дортмунд, краен резултат – Барселона – 26,00 коефициент.
Всичко забавно около Шампионска лига четете в Sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР