В първия кръг от първенството на закрито в Метролигата, Миньор

...
В първия кръг от първенството на закрито в Метролигата, Миньор
Коментари Харесай

Миньор Чикаго започна с разгромна победа срещу сърби

В първия кръг от шампионата на закрито в Метролигата, Миньор Чикаго разгроми с 9:1 сръбския „ Никола Тесла “. Двата тима пропуснаха дузина благоприятни условия за отбелязване на гол, и началото на мача не предвещаваше подобен резултат. В края на първото 20-минутно полувреме, натискът на „ чуковете “ се увенча с триумф и две попадения. А през второто нашите напряко довършиха сърбите.

С три гола за успеха се регистрира Борислав Радев. Но над всички беше Росен Каптиев. Роденият в Сатовча някогашен нападател на Пирин Бл и Локомотив София вкара рядко хубав гол от центъра, записа и три асистенции. С две попадения се регистрира ибившият състезател на Септември Симитли и Банско Мирослав Николов. А другите голове за Миньор Чикаго бяха дело на Николай Янев, Ивелин Гунчев и Иван Михалев.

Следващият мач на Миньор е на 27-ми януари (неделя), от 4:15 часа след обяд локално време, с немския отбор „ Грийн Лайт “. Мачът ще се изиграе на игрище номер 2, на адрес: 1033 N Villa Ave, Villa Park, IL 60181, в комплекса „ Одиум Експо Център “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР