В първия кръг на efbet Лига станахме свидетели на някои

...
В първия кръг на efbet Лига станахме свидетели на някои
Коментари Харесай

Помощниците на героите - топ 5 асистенции от 1-ия кръг на efbet Лига

В първия кръг на efbet Лига станахме очевидци на някои чудесни попадения, само че също по този начин и на страхотни асистенции. Именно на тях обръщаме внимание, като ви оставяме вие сами да прецените кое основно подаване е най-хубавото.
Под номер 5 може да видите асистенцията на Уелтън към Рикардиньо, като бразилската композиция на футболистите на Левски приключи с прекрасен гол във вратата на ЦСКА 1948.
Серкан Юсеин направи две асистенции против Лудогорец, само че втората, при която Александър Колев се разписа, бе изключително впечатляваща.
Под номер три може да видите хитрия пас на Лъчезар Котев, който изведе самичък против вратаря Преслав Боруков, а футболистът с номер 9 от Арда бе непогрешим.
Новото попълнение на Берое Майк Севайос също попада в тази ранглиста, след чудесното подаване, което реализира към Вини Трибуле, който осъществя във вратата на Пирин.
Под номер 1 може да видите превъзходния взор на Тони Тасев, който видя непокрития Галин Иванов в наказателното поле на Етър, а последният се възползва от обстановката, завършвайки с акуратен удар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР