В първия епизод на новата продукция на 7Talents – комедийния

...
В първия епизод на новата продукция на 7Talents – комедийния
Коментари Харесай

Любовните предизвикателства стартират в първия епизод на „Статус: Обвързани“

В първия епизод на новата продукция на 7Talents – комедийния уеб сериал Ирина и Борил минават през две съществени тествания за всяка влюбена двойка. Каква е тайната на щастливото взаимно общуване и без какво не може да съществува един дом? Не пропускайте да видите първо във.

Със своя сексапил, харизма и безредица, 23-годишната Ирина печели сърцето на 25-годишния Борил. Двамата се срещат на фермерски пазар и година по-късно заживяват дружно. Ира обича всичко към нея да е в синхрон със законите и силата на Вселената, до момента в който Били е последовател на реда и дисциплината.
Те са сигурни в възприятията си и мислят, че взаимното им общуване е занимателна и лесна задача. Едно от първите провокации, пред които двойката се изправя, е разпределението на облеклата в дрешника.

Ще получи ли Ирина повече място за облеклата си или ще стигнат до компромиса фифти – фифти? Вижте в премиерния епизод първо във Vbox7.com.

Съревнованието за дрешника слага началото на дербито за надзор над отдалеченото за тв приемника. Какво предаване избират Ирина и Борил през първата си вечер – шампионска лига или сантиментален сериал? Отговорите на тези и други въпроси ви чакат в премиерния сезон на уеб сериала във.

Може да следите всяка сряда във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР