В първия ден след празниците премиерът ще бъде изслушан в

...
В първия ден след празниците премиерът ще бъде изслушан в
Коментари Харесай

Премиерът ще бъде изслушан в парламента веднага след празниците

В първия ден след празниците министър председателят ще бъде изслушан в Народното събрание. На изключително съвещание идния вторник Борисов би трябвало да осведоми депутатите за успеваемостта на подхванатите здравни, стопански и обществени ограничения по отношение на епидемията от Covid-19 у нас. Това стана ясно, до момента в който Бойко Борисов инспектираше построяването на "Балкански поток " - българският сектор от газопровода "Турски поток ", който е допустимо да се забави, защото задгранични служащи биват поставяни под карантина.

Премиерът огледа от хеликоптер полагането на тръбите и бъдещата площадка на компресорната станция "Расово ". Забавянето от плануваните периоди Борисов изясни с слагането под карантина на екипите: "Съумяваме да докарваме и служащите от чужбина, минават 14-дневен карантинен интервал, и по този начин въртим бригада след бригада, с цел да може да няма в допълнение заразяване, до този миг нямаме ".

Той още веднъж сподели, че е рано да се мисли за анулация или за отхлабване на ограничаващите ограничения против разпространяването на ковид. "Аз не съм пъдарин, аз приказвам на хора, които да проявят разсъдък. Огромната част съблюдават карантината. Тежък Великден, само че ние единствени не си затворихме черква в света. Дано да има добър знак за това ", акцентира министър председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР