В първия ден от въвеждането на новите мерки срещу COVID-19

...
В първия ден от въвеждането на новите мерки срещу COVID-19
Коментари Харесай

Репортер влезе в мола с чужд сертификат

В първия ден от въвеждането на новите ограничения против COVID-19 репортерът на Българската национална телевизия Йоана Миланова направи опит, с който потвърди, че може да влезе в столичен мол с непознат. И в първия, и във втория мол, където се случва опитът, защитата въобще не схваща за измамата.

Служителите по този начин или другояче нямат право да ревизират персоналните карти на хората. Репортерът споделя, че на входа от паркинга всички минават през инспекция. " Бяхме позволени за секунди, единствено откакто си показахме документа. QR кодът беше несполучливо сканиран, т.е. можехме да влезем с непознат документ ", споделя журналистката. " Втора спирка - различен мол. Този път даже нямаше опит QR кодовете на екипа ни да бъдат сканирани. Охранителят на входа единствено го погледна и ни пусна ", прецизира тя.
 Протестиращи: Не може да ни се качват на главата чуждоземци с бизнеса си с ваксини (СНИМКИ) Протестиращи: Не може да ни се качват на главата чуждоземци с бизнеса си с ваксини (СНИМКИ)
" Не може да ни се качват на главата чуждоземци с бизнеса си с ваксини. Този митинг е срещу имунизациите, а не " за " и " срещу " партиите ",...

В същото време документ за имунизация, за преболедуване или за тест бяха поискани на всеки един чиновник в огромните търговски обекти. За задачата пред столични молове имаше мобилни пунктове за антигенни проби, които костваха на чиновниците 10 лева, а на клиентите - 15.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР