В първия ден от седмицата облачността ще е променлива. На

...
В първия ден от седмицата облачността ще е променлива. На
Коментари Харесай

Променлива облачност, дъждове следобяд

В първия ден от седмицата облачността ще е променлива. На места, основно в следобедните часове, ще има валежи от дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще продължи да духа най-вече сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 22 и 27 градуса, осведомят от Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. На места след обяд, основно в северните региони, кратковременно ще превали. До обяд вятърът ще е сдържан от северозапад, а след пладне ще надвива бризът откъм морето. Ще бъде по-топло с оптимални температури сред 24 и 27 градуса, към и малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. На места, основно в следобедните часове, ще има валежи от дъжд. Ще духа сдържан северозападен, по най-високите върхове – западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 16 градуса, на 2000 метра – към 9 градуса.

Във вторник тук-там, повече в Южна България, ще има превалявания от дъжд; обилни ще са в Рило-Родопската област, където ще има и гръмотевични стихии. Ще остане хладно. В сряда вероятността за превалявания доста ще намалее, температурите едва ще се покачат.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР