В първия ден от февруари Китай посрещна своята Нова година,

...
В първия ден от февруари Китай посрещна своята Нова година,
Коментари Харесай

Годината на Водния тигър под ярките светлини на модата

В първия ден от февруари Китай посрещна своята Нова година, която ще премине под знака на Водния тигър и всички допускат, че ни чака много прочувствена година, поради детайла вода. Но и може би сполучлива, защото Водният тигър е знак на упоритост и великолепие. Цветовете, на които би трябвало да наблегнем тази година са синьо, алено, жълто и зелено и сигурно ще ги видите в красивите капсулни сбирки на огромните фешън марки, които те сътвориха особено за китайската Нова година. А някои им дават и добавена стойност със специфични дела, зад които застават.

Може би напълно не е изненада, че от се концентрираха върху красиви цветя и червени пеперуди, които под формата на елегантен принт виждаме върху облекла и аксесоари, в това число емблематичните чанти Saddle Bag и Lady Dior за тяхната капсулна сбирка Lunar New Year. Тя отдава респект и към мосю Диор и неговата обич към дивите цветя и хубостта на природата и сигурно ни приближава по-близо до пролетта. От Bottega Veneta пък направиха голяма апаратура върху част от Великата китайска стена в присъщото за марката зелено, с цел да отбележат празника. Но дружно с това те направиха и подаяние в поддръжка на ремонта на прохода Шанхай, който е част от Стената.

Prada също имат своята идея и с изключение на специфична сбирка, оповестиха, че ще оказват помощ за спасяването на по този начин наречения амурски тигър, заплашен от изгубване. Модната къща си е сложила за задача да увеличи публичната информираност за отбраната на това именито животно. Затова подкани млади гении от разнообразни учебни заведения по изкуства да показват свои модели, отдадени на идеята.

В същото време Алесандро Микеле още веднъж разбуни духовете, като включи в снимането на сбирката същински тигри, като получи много рецензии за това. В същото време не можем да отречем, че самите облекла и аксесоари в анималистични и флорални претекстове, допълнени от монограма на марката, ще се открояват при всеки стайлинг. Още повече, че са върху емблематични модели, които са се трансформирали в същинска класика. Истински Gucci.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР