В първия ден на предизборната кампания лидерът на Има такъв

...
В първия ден на предизборната кампания лидерът на Има такъв
Коментари Харесай

Слави Трифонов се усъмни и в честта на Анастас Герджиков, и в честността на Кирил Петков

В първия ден на предизборната акция водачът на " ИТН " Слави Трифонов сложи под подозрение както " достойнството и достолепието " на претендента за президент проф. Анастас Герджиков, по този начин и честността на един от водачите на конкурентната политическа групировка " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Във " Facebook " Трифонов иронизира неутралната позиция на ректора на Софийския университет и подсилен от ГЕРБ кандидат-президент Анастас Герджиков в телевизионно изявление. Герджиков разяснява без да взима страна тематиките за полицейското принуждение над протестиращите, за кюлчетата и пачките в чекмеджето от анонимното видео от спалнята на Бойко Борисов. Според водача на " ИТН " фолкпевицата Луна, която също е претендент за президент, " би дала по-обективни отговори от професора ".

" Проф. Герджиков се оказа, че не вижда това, което всички виждаме. И избра да даде унизителни отговори.
Човекът сподели, че се съмнявал в достоверността на фотосите от спалнята на Борисов, тъй като " никой естествен човек не си държи парите по този метод ". Човекът сподели, че не му станало ясно кои са вършиме на митингите, щото имало и контрапротести. Не взел отношение за полицейското принуждение, тъй като като ректор не можел да вземе такова отношение. Човекът сподели още, че не е наложил дисциплинарно наказване на Стойчо Стойчев, тъй като не желал да прави уволнения поради политически възгледи. Не знаех, че междинният пръст е политически мироглед ", написа Трифонов.



По-късно в различен пост той взе на прицел новосъздадения политически план " Продължаваме промяната ". След като някогашният министър председател и някогашен водач на ДСБ Иван Костов през вчерашния ден, че водачите на новата групировка " си служат с лъжи ", през днешния ден и Трифонов застъпи същата теза. " Няма да употребявам думата " неистина ", а ще кажа, че Кирил Петков приказва лъжи ", написа водачът на " ИТН ", който оспорва истинността на изказванието на Петков, чуто по малкия екран, че " води диалози " с неговата партия. " Кирил Петков не е водил диалози нито с мен, нито с членове на управителни позиции в " ИТН ", написа Трифонов и прибавя: " ИТН " не води предварителни диалози с нито една политическа мощ. Уточнява, че това става не поради отвращение, а поради тактиката да се изчака оповестяването на " волята на суверена ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР