В първия ден на лятото Varna Mall отправя необичайно предизвикателство

...
В първия ден на лятото Varna Mall отправя необичайно предизвикателство
Коментари Харесай

Ваучери за пазаруване по 1000 лв. и други специални награди за старт на лятото във Varna Mall


В първия ден на лятото Varna Mall насочва извънредно предизвикателство към варненци и гостите на града - Dress To Impress. Конкурсът за най-атрактивен празненство тоалет не е привързан с покупка, само че ще донесе премия от 1000 лв. на трима от участниците!

Всеки, който желае да се включи в състезанието Dress To Impress, би трябвало единствено да посети Varna Mall на 21 юни (петък), от 12:30 до 19:30 ч., облечен в определен от него моден тоалет и да се усмихне пред камерата на „ формалните фотографи “ на състезанието.

Снимките може да бъдат направени на разнообразни места в комерсиалния център – обичани магазини, заведения, зони за развлечение, общи елементи или в някой от особено обособените за състезанието фото кътове.



Важно изискване за присъединяване е предварителната регистрация на бюро Информация, етаж Партер. Конкурсът е подобаващ за лица, навършили 14 години.

На 24 юни (понеделник) всички фотоси ще бъдат оповестени във Фейсбук страницата на Varna Mall – https://www.facebook.com/Varna-Mall-150902618265696/ , а първите три фотоси, събрали най-вече лайкове в интервала 24 – 30 юни, ще получат по една гифт карта за извършване на покупки на стойност 1000 лева Други специфични награди са планувани за фотосите, класирали се до 10-о място.



Dress To Impress – започнете със жанр Вашето впечатляващо лято и не пропускайте шанса си да спечелите премия на стойност 1000 лева!

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР