В първия ден на февруари ще бъде предимно слънчево, с

...
В първия ден на февруари ще бъде предимно слънчево, с
Коментари Харесай

Времето: Все по-топло и по-слънчево

В първия ден на февруари ще бъде най-вече слънчево, с повече облаци преди обяд над планините и Източна България. Запад-северозападният вятър последователно ще отслабва и до вечерта в множеството региони ще стихне. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 13 и 18 градуса. Минимални температури ще са сред 2 и 7 градуса, тук-там в регионите предпазени от вятъра – към и малко под нулата.

Над планините ще е най-вече слънчево с повече облаци в утринните часове. Преди обяд ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен северозападен вятър, който след обяд ще отслабва и ще се ориентира от запад. Максимална температура на 1200 метра – към 10 градуса, а на 2000 метра – към 3 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността в часовете преди обяд. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 12 и 16 градуса. Температурата на морската вода е към 8 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала.

На 1 февруари слънцето ще изгрее в 7:42 часа и ще залезе в 17:38 часа. Продължителността на деня е 9:55 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР