В първия ден на 2023 година България записа първата си

...
В първия ден на 2023 година България записа първата си
Коментари Харесай

Какво казаха българите след успеха срещу Белгия

В първия ден на 2023 година България записа първата си победа в шампионата за смесени двойки " Юнайтед Къп " с триумфа против Белгия. Ето какво споделиха българите след успеха.

„ Загубихме от Белгия преди няколко години в шампионата АТП Къп в мача на двойки и в този момент се веселя, че успяхме да спечелим. Удоволствие е да играем против по този начин противници “, съобщи Александър Лазаров в изявлението си на корта след мача. На въпрос за ролята на Григор Димитров, Лазаров отговори: „ Той е най-хубавият български тенисист в историята. Невероятно е да споделя такива моменти дружно. Всички се забавляваха на пейката. “

Григор Димитров добави Лазаров.
 България победи Белгия за България победи Белгия за " Юнайтед Къп "
„ Много съм горделив. Мисли, че всички дадоха всичко от себе си. Нашият спорт е доста сложен и би трябвало да се поддържаме. Наистина съм доста горделив. За мен беше мъчно решение да избера кои да играят “, сподели от своя страна Димитров.

Димитър Кузманов благодари за поддръжката от всички почитатели.
 Григор Димитров: Горд съм с произхода си Григор Димитров: Горд съм с произхода си
„ Има напрежение, само че се любувам. В тези мачове давам най-хубавото от себе си. Да играеш за родината е нещо особено. Дойдох преди 10 дни, с цел да се приготвя доста добре, да привикна с изискванията. В първите няколко дни имах проблеми, беше 38 градуса. В последна сметка това ми оказа помощ, тъй като в този момент не е толкоз горещо “, сподели Кузманов в изявлението си след триумфа, а във връзка Григор Димитров, той добави: „ Когато той е на пейката, имам единствено една загуба. Чувствам се доста удобно, той е доста умел, превъзходен тенисист. Уча се от него и пробвам да последвам препоръките му. “

Снимка: Max Sport 1

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР