В първите дни от предизборната кампания за Европарламент общинската управа

...
В първите дни от предизборната кампания за Европарламент общинската управа
Коментари Харесай

Община Монтана въведе ред в агитационната битка за евровота

В първите дни от предизборната акция за Европарламент общинската администрация в Монтана разгласи строги правила за агитационно-пропагандните битки сред претендентите за Страсбург. Със заповед кметът Златко Живков забрани изрично разлепването на плакати надлъж и простор в регионалния град и уточни 444 места, на които политическите сили и самостоятелни претенденти могат да показват стратегиите, личностите и посланията си. Разпоредбата указва 385 електрически стълба, на които могат да се слагат рекламни табели, 35 места за обтягане на транспаранти и 24 позиции за издигане на рекламни пана.
Всяка политическа мощ има право да употребява не повече от 4 транспаранта, 40 табели по стълбовете и една шатра на центъра на града, прецизира градоначалникът. Изрично се не разрешава слагането на материали, които заплашват здравето и живота на жителите, частната общинска и държавна благосъстоятелност,безопасността на придвижването и накърняват положителните нрави, достойнството и положителното име на претендентите, предизвестиха от управата.
До седем дни след изборите пропагандните материали би трябвало да бъдат отстранени или представителите на партиите, обединенията и инициативните комитети ще бъдат санкционирани, подредиха от общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР