В първите дни на декември Харви Уейнстейн постигна съдебно споразумение

...
В първите дни на декември Харви Уейнстейн постигна съдебно споразумение
Коментари Харесай

Какво има да ни каже Харви

В първите дни на декември Харви Уейнстейн реализира правосъдно съглашение с 30 от над 80-те дами, които повдигнаха обвиняване за полов тормоз против него. Цената, която продуцентът ще би трябвало да заплати за действията си през годините, е 25 милиона $.

Това решение разгневи мнозина подкрепящи придвижването #MeToo, а Емили Ратайковски даже се появи на събитие с циничен израз по адрес на Харви, татуиран на ръката й. Дни по-късно Уейстейн даде първото си изявление от година насам.

В него той изрази възмущението си от това, че около сексскандала и делото хората са не запомнили, за всичко, което е основал и постигнал в своята дълга кариера . Днес той се усеща в действителност пропуснат и не счита, че това е вярно.
 Снимка 457729

Уейнстейн акцентира, че той е направил доста повече от доста други, с цел да подкрепи кариерата на редица съумели дами . Той е основал повече филми, режисирани от дами и разказващи историите на дами, в сравнение с всеки различен продуцент. И го е направил не в този момент, когато е съвременно, а преди 30 години, което го прави пионер.
 Емили Ратайковски, Харви Уейнстейн, делото за полов тормоз и какво ядоса модела
Защо Емили Ратайковски напсува Харви Уейнстейн

Моделът не мисли, че има правдивост и правораздаване

В изявлението Харви съзнателно заобикаля всичко въпросно за обвиняванията и делото против него, акцентирайки единствено на своя принос за равенството сред половете в кино промишлеността . А с думите си едва ли ще реализира друго, с изключение на да си завоюва още врагове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР