В първата седмица от новия сезон на Черешката на тортата

...
В първата седмица от новия сезон на Черешката на тортата
Коментари Харесай

Кой е красивият модел, участвал в „Черешката на тортата“?

В първата седмица от новия сезон на " Черешката на тортата " измежду известните лица, които готвиха, беше и моделът Сократ Сократов . Всъщност той не е известен измежду необятната аудитория, само че в областта на модата той е в действителност огромно име. И има за какво! Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@sokratsokratov) on Oct 24, 2019 at 6:49am PDT

Сократ е роден в Пловдив, учи в локалната Френска гимназия, а след това и в Пловдивския университет " Маркетинг и реклама ". Искал да учи и магистратура, само че работата го отвела в чужбина.
               

A post shared by (@sokratsokratov) on Sep 29, 2019 at 4:55am PDT

Но от възпитаник модата го влече същински. Започнал да се занимава на любителско равнище, само че капацитетът му бързо бил видян. След като приключил образованието си, Сократ почнал кариерата си на модел в цялостния смисъл на думата.
               

A post shared by (@sokratsokratov) on Sep 5, 2019 at 4:32am PDT

Следват корици на списания, пътувания по целия свят, както и работа с най-големите имена в стилната галактика. Въпреки това обаче той постоянно се връща в България, въпреки че е споделял, че би предпочел да живее на друго място.
               

A post shared by (@sokratsokratov) on May 15, 2019 at 12:52am PDT

Любопитен факт е, че не се грижи по някакъв специфичен метод за фигурата си. Често хапва на крайник и нездравословно, само че с помощта на положителния си ген наподобява по този метод.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР