В първата седмица на август определено няма да усещаме хармония

...
В първата седмица на август определено няма да усещаме хармония
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018

В първата седмица на август несъмнено няма да усещаме естетика в любовния си живот. Марс към момента се движи ретроградно, само че ще отстъпи на Уран – планетата на хаоса, неочакваната смяна. Обикновено когато тези две планети са в избрана позиция една към друга, сме склонни да споделяме неща, за които съжаляваме на по-късен стадий.

Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния хороскоп.

Овен

Ако не внимавате тази седмица с финансите, те биха могли да провалят любовния ви живот. Може би си мислите, че единственият метод да запазите настоящите си взаимоотношения е като „ вложите “ пари в тях. Не поемайте този риск, с цел да не изпаднете във финансови несгоди. Ако половинката ви има финансови проекти, хрумвания, това е отлично, само че не бъдете неговата/нейната мажоретка.

Телец

Телците ще бъдат разочаровани в работата. Гневът, който ще бъде част от настроенията ви ще ви подтикне да си го изкарате на обичания човек. Най-добрият метод да не се стига до това е да споделите страстите с колегата и да се опитате да ги овладеете, доколкото е допустимо. Не наказвайте връзката си поради работата.

Близнаци

Вярвате в нещо несъмнено, само че половинката ви като че ли не възприема вижданията ви. Това ще ви разочарова. Може да се касае за характерна обстановка, като виждане за живота, нещо обвързвано с работата.

Ако сте необвързани и имате флирт с някого или нови познанства, може да останете разочаровани, осъзнавайки че полезностите ви се разминават. Уважаеми Близнаци, това е единствено урок, който ще ви научи да останете правилни на себе си, точният човек ще се появи на вашия път.

Рак

Обвързаните представители на зодията може да се изправят пред конфликтни обстановки с колегата си, изключително в случай че той напоследък е вземал безотговорни решения във връзка с парите. Въпреки че вие имате предпочитание нещата да се трансформират, половинката ви като че ли не се замисля върху това, което в допълнение ще ви накара да се почувствате неудовлетворени. Важно е да обсъдите недоразуменията.

Лъв

Ако се чувствате разочаровани от неналичието на прогрес в връзките ви, ще се замислите върху това по какъв начин да действате. Може би вие ще желаете да бъдете по-активната, ангажирана страна, до момента в който той или тя, няма да бъде на същата вълна. Това не значи, че няма мощни усеща към вас. Може би сътрудникът ви се нуждае от малко повече време, с цел да изградите дружно солидни основи. Бъдете търпеливи.

Дева

Седмицата няма да бъде доста любовна за вас, Деви. Това не значи, че край вас няма някои специфичен човек, даже може да се намирате в сериозна връзка, само че работата ви разсейва. Динамиката на всекидневието може да ви остави без сила и въодушевление за романтика. Опитайте се да балансирате.

Везни

Ако неотдавна се срещате с някого или се намирате във връзка, той или тя може да ви нервира по някакъв метод с държанието си. Може да ви бъдат отправени полови подмятания, които да ви подействат разочароващо. Друга опция е сред вас и половинката нещо да куца в половия ви живот. За благополучие всичко това е краткотрайно.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони няма да бъдат в естетика с обичания човек. Сякаш има някакъв безпорядък към вас, който никой не може да управлява. Объркването може да е подбудено от родственик. Друга опция е, че не може да намерите вътрешния мир, който е нарушил житейската ви обстановка по един или различен метод. Определено ще би трябвало да положите старания, с цел да върнете романтиката.

Стрелец

Сега е вашата любовна седмица и вие може да извършите доста, уважаеми Стрелци. Може да се усещате като че ли сте в изцяло безнадеждно състояние, в задънена улица. Бъдете деликатни. Вашето незадоволство може да ви накара да кажете нещо на половинката си, което да утежни нещата. Комуникацията е значима, говорете, само че внимавайте по какъв начин употребявате силата на думите.

Козирог

Козирозите ще бъдат разчувствани, ще попадат в не една и две сантиментални обстановки. Въпреки вълнението ви, вашата поредност ще бъде нулева. Възможно е сред хубавите моменти да има спорове с колегата или с някого, с който неотдавна се срещате. Не позволявайте да се държат с вас като с марионетка.

Водолей

В първата седмица на новия месец Водолеите може да се усещат по този начин, сякаш нямат нищо, че не получават мечтаното от живота и изключително що се отнася до сантименталните моменти. Ще се бунтувате, а не трябва. Вселената е натиснала бутона за пауза. Изчакайте, нещата още веднъж ще се раздвижат.

Риби

Представителите на зодия риби също няма да бъдат задоволени в любовта. Ако напоследък сте се опитвали да се насилите да приемете нещо, то към този момент е време да го споделите с половинката си. Разговаряйте, кажете какво не ви подхожда. Може да не докара до някаква продуктивна смяна, само че най-малко няма да задържате в себе си страстите. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР