В първата част на предаването гостува Геннадий Воробьов, основател на

...
В първата част на предаването гостува Геннадий Воробьов, основател на
Коментари Харесай

Е-кономика, 29.09.2022: Геннадий Воробьов и Марина Шидерова

В първата част на предаването гостува Геннадий Воробьов , създател на Ringostat Bulgariа.

Компанията дава “виртуална електронна централа ”, която проучва телефонните позвънявания на клиента, с цел да схванат фирмите, кои рекламни канали са довели до продажбата.
От 2021-ва година стабилно навлизаме в българския пазар. Виждаме, че средате е подготвена, имаме съперници и, несъмнено, доста положителни решения от съперниците. Клиентите също са подготвени и с интерес приветстват тази услуга.
Геннадий Воробьов, създател на Ringostat Bulgariа

Воробьов разяснява и разликите сред рекламата в България и чужбина. 

“У нас се употребяват най-вече Гугъл и Фейсбук. Дори в случай че има известна платформа като Tik Tok сега, тя не дава опция за реклама на родния пазар “, уточни предприемачът.

Основателят на Ringostat разяснява и какво ще се случи с рекламните бюджети в идната неустановеност.
Обикновено по време на рецесия ходовете са едни и също - редуцират се разноски и рекламат постоянно се осакатява. Но би трябвало да се помни, че след всяка рецесия следва възобновяване.
Геннадий Воробьов, създател на Ringostat Bulgariа

Във втората част на предаването гостува Марина Шидерова , създател на Fram Creative Solutions. Тя е и член на управителния съвет на асоциацията на софтуерните компании BASSCOM. 

Шидерова разяснява идната самодейност “Business tree ”.
Това е най-новата самодейност на BASSCOM цели да срещне софтуерните компании с други промишлености и да помогне за процеса на тяхната цифровизация. Съвременният бизнес се основава на контакта и нашата цел е да създадем едно родословие сред софтуерния отрасъл и всички останали браншове на стопанската система.
Марина Шидерова, създател на Fram Creative Solutions

Според създателя на Fram Creative Solutions фирмите на бъдещето са тези, които употребяват новите технологии всекидневно в своите процеси.

Гостът разяснява и че от ден на ден хора и компании отделят внимание на потребителското преживяване и представянето на цифровите артикули.

Шидерова споделя и въздействието на сегашната неустановеност върху софтуерния отрасъл. 

“Нашият бранш не е във вакуум, той може да съществува единствено посредством останалите сегменти на промишлеността. Той самичък по себе си не е самодостатъчен ”, акцентира тя.

В предаването беше прегледано и тематиката за новия пакет наказания против Руската федерация.

Повече по тематиката и целия епизод вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР