В първата част на предаването, госпожа Кръстева представи иновативния си

...
В първата част на предаването, госпожа Кръстева представи иновативния си
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Гергана Кръстева и Лари Бийл

В първата част на предаването, госпожа Кръстева показа новаторския си артикул – чаши за кафе, които могат да бъдат употребявани. Тя показа за провокациите при маркетинга, защото се изисква време, хората да трансформират навиците си при пиянство на кафе. Стана дума и за екологичния аспект и за „ зелената гражданска война ”. За край, госпожа Кръстева означи, че комбинацията от „ откривател и бизнес-човек “ е основна за триумфа на един стартъп.



Лари Бийл

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, се реализира обичайна връзка по Скайп с американския финансист Лари Бийл в Сан Франциско, Калифорния. Той показа забавен материал на тематика „ Защо сънят не е загуба на време! ”. В него той загатна за значимостта на съня, като биологичен регулатор и проблемите, които произлизат от дефицита му.

„ С други думи, прекарването на една трета от живота ни в леглото може да наподобява като загуба на време, само че сънят е най-важното нещо, което вършим всеки ден. ” Заключи американския финансист.

Като музикален декор звучаха осъществявания на кънтри-певеца Кевин Уелч от неговия едноименен дебютен албум, излязъл през 1990 година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР