В първата част на предаването, господин Сивов разказа за шестото

...
В първата част на предаването, господин Сивов разказа за шестото
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Пламен Сивов и Лари Бийл

В първата част на предаването, господин Сивов описа за шестото издание на Sofia Singer Songwriter Fest – интернационален фестивал за автори-изпълнители, който се организира на 15 и 16 октомври в София.



Пламен Сивов - " Нови Хоризонти с Лили "

В конкурсната стратегия се изявиха 10 актьори, които бяха оценени от тричленно жури в състав Пламен Сивов, Васко Громков и Предраг Йованович от Сърбия. Запитан от водещата за конкурсните песни на български език, гостът отговори, че желанието му е те да са повече, тъй като на роден език един стихотворец с китара може да навлезе по-дълбоко в посланието на своето произведение. Стана дума и за групата „ Точка БГ ”, на която Пламен е съосновател. Прозвуча и една от по-новите им песни.

Във втората част на предаването, обичайно по Скайп от Съединени американски щати се включи американският финансист Лари Бийл. Той описа в детайли за визитата на евро-комисар Мария Габриел в Сан Франциско при започване на октомври.



Лари Бийл

Нейната задача бе да показа новия проект за нововъведения на Европейски Съюз пред студенти и преподаватели в университета „ Станфорд ”, както и бизнесмени и вложители в Силициевата котловина. Според господин Бийл, визитата на госпожа Габриел е значимо за построяването на мост сред България и Съединени американски щати.

Като музикален декор в предаването звучаха осъществявания на призьорите от Sofia Singer Songwriter Fest 2022 – Робърт Кламп и Луис Ван Схайк.



Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР