В първата част на предаването, господин Шиков разказа за кариерния

...
В първата част на предаването, господин Шиков разказа за кариерния
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Теофил Шиков и Лари Бийл

В първата част на предаването, господин Шиков описа за кариерния си път, който е минал през Финландия и Индия, работейки в софтуерната промишленост. Запитан, до какъв брой предприемачеството се учи или е въпрос на усет, той отговори, че макар съществуването на интровертни и екстровертни хора, и в двата случая предприемачеството би трябвало да се усвоява. Гостът посочи, че с изключение на доста труд, за триумфа е нужно неизменност и твърдоглавие. Наблегна и върху значимостта на подобаващия наставник. Стана дума и за някои неточности, които българските бизнесмени вършат.



Лари Бийл

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, се реализира обичайна връзка по Скайп с американския финансист Лари Бийл в Сан Франциско, Калифорния. Той показа забавен материал на тематика „ Наистина ли желаеме да отидем на Марс? ”.

На 25 юни екипаж от четирима души ще се подложи на привиден опит, тествайки опцията за живот на Марс. Екипът ще живее една година в изолиран хангар, като изискванията ще наподобяват тези на Червената Планета. Данните от опита ще оказват помощ на бъдещите астронавти и ще дадат скъпа информация за психическите и физическите положения на участниците.

Като музикален декор звучаха осъществявания на кънтри-певицата Лин Майлс от албума „ Slightly Haunted ”, излязъл през 1996 година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР