В парламента ще бъде създадена временна анкетна комисия, която ще

...
В парламента ще бъде създадена временна анкетна комисия, която ще
Коментари Харесай

След срещата на Караянчева с Босия: Правят временна комисия за сигналите му

В Народното събрание ще бъде основана краткотрайна анкетна комисия, която ще се занимава със сигналите на Николай Колев- Босия за злоупотреби при приемането на шофьорски книжки, поради които той повече от месец гладува.

Това сподели вътрешният министър Валентин Радев в ефира на бТВ. По-рано през днешния ден той и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева посетиха Николай Колев- Босия в дома му.

" Разбрахме се, че на следващия ден ще се събира председателския съвет в Народното събрание и там ще бъде препоръчано от госпожа Караянчева да се образува такава краткотрайна анкетна комисия с представители в нея от всички парламентарни групи, в това число и двама негови сътрудници, които той уточни, които да участват на тази комисия и те да изследват всички негови сигнали ", изясни Радев.

Вътрешният министър изясни, че той и Караянчева неведнъж са се пробвали да го убедят да му бъде влята банка с глюкоза, само че той е отказал. "  

" Дано. Опитахме се да го убедим. Един месец ни би трябвало тая комисия да реши всички тези въпроси или най-малкото да освети всичко, което го вълнува и да му дадем тази информация. Но да загубим един човешки живот поради липса на връзка или поради нещо, което е неизпълнимо, е неприемливо ", сподели още вътрешният министър.

Предложението за основаването на комисията ще бъде гласувано в сряда и несъмнено първото й съвещание ще бъде в четвъртък, изясни по-рано през днешния ден Караянчева, представена от Българска телеграфна агенция.

Тя е помолила Босия да приключи гладната стачка, само че той е отказал и е съобщи, че ще издържи до четвъртък.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР