В парламента очаквано - вотът на недоверие към кабинета за

...
В парламента очаквано - вотът на недоверие към кабинета за
Коментари Харесай

Очаквано парламентът отхвърли четвъртия вот на недоверие към кабинета Борисов 3

В Народното събрание предстоящо - вотът на съмнение към кабинета за неуспеха в екологията беше отритнат. Това се случи с гласовете на ГЕРБ, Обединените патриоти и самостоятелните депутати.

София

Гласуване с предупреден край и нови словесни битки сред ръководещи и съпротива.

Очаквано Народното събрание отхвърли четвъртия избор на съмнение към кабинета Борисов 3. Вота поддържаха 102-ма депутати от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Всички самостоятелни гласоподаваха срещу свалянето на кабинета, дружно с ГЕРБ и Патриотите, а депутатите от Воля - въздържали се. Управляващите потвърдиха, че имат силата да довършат мандата си. И упрекнаха левицата, че желае да извлече политически дивиденти от рецесията в Перник.
Даниела Дариткова - ръководител на ПГ на ГЕРБ: С крушение за опозицията завърши следващият избор на съмнение. Сценарият ви беше слаб, реализацията неприятна. Кой от Българска социалистическа партия ще понесе отговорност за проваления избор? Все отново се надявам да не сте се разстроили чак дотолкоз, че да решите още веднъж да излезете в конспиративност.
От ляво реагираха, че през последните години страната влиза от рецесия в рецесия.

Корнелия Нинова - ръководител на Българска социалистическа партия: Знаем, че вотът на съмнение не мина, дано излезем от математиката. Вие, които сте дали своят вот за тези партии. Вие за това ли гласувахте - да дишате рак и да пиете отрова, да плащате скъпите медикаменти.Спас Гърневски - ГЕРБ: Колко пъти този народ да ви прекърши, с цел да разберете, че играта свърши. Червените реставратори в този момент се пробват да ловят политическа риба в пресъхналия пернишки язовир. Манол Генов - Българска социалистическа партия: Политическата риба вие я изтровихте с опазването на екологията, няма кой да я хване.
От " Атака ", които са срещу Валери Симеонов да е част от управлението на Народното събрание, пък попитаха за какво не води съвещания.
Десислав Чуколов - " Атака ": Оставам с усещането, че ви е позор от този господин да го сложите да седне до вас. Цвета Караянчева - ръководител на Народното събрание: Г-н Симеонов ще бъде включен за работа идната седмица.
След тези парламентарни сюжети, депутатите продължиха с гласуването на законите.

 Парламентът отхвърли вота на съмнение Парламентът отхвърли вота на съмнение
Парламентът отхвърли четвъртия избор на съмнение към кабинета "Борисов 3 ". Вота поддържаха 102 депутати от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Против гласоподаваха 124 национални прочие..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР