В парка пред болницата на Димитровград днес бе открита чешма-паметник,

...
В парка пред болницата на Димитровград днес бе открита чешма-паметник,
Коментари Харесай

Откриха чешма-паметник пред болницата в Димитровград

В парка пред болничното заведение на Димитровград през днешния ден бе открита чешма-паметник, отдадена на хората, които посредством донорство са дарили живот, оповестиха от кметската администрация. Така Димитровград стана втория град, след София, където бе открит сходен монумент.

На откриването бе ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова и народните представители от Българска социалистическа партия Виолета Желева и Антон Кутев. Средствата за чешмата-паметник са от депутати на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Воля.

Тук сме да разпространяваме донорството в България, тъй като одобрявам рецензията, че има проблем в законодателството, само че би трябвало да търсим метод да променим мисленето на хората и настройката на обществото, сподели Даниела Дариткова.

Кметът на Димитровград Иво Димов благодари на парламентарните групи на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Воля, които са създали по този начин, че да има единодушие, изграждайки тази чешма. Още чешми следва да бъдат открити и в други градове на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР