В Парк Лаута в Пловдив вандали потрошиха създадената от местната

...
В Парк Лаута в Пловдив вандали потрошиха създадената от местната
Коментари Харесай

Вандали изпочупиха за трети път барбекютата в пловдивския парк Лаута

В Парк " Лаута " в Пловдив вандали потрошиха основаната от локалната власт инфраструктура за отмора и занимания. Предполага се, че това е дело на вандали. Жителите на квартала недоумяват кой би направил сходно нещо. Те не изключват това да е дело на пияни или дрогирани младежи.

Парк " Лаута " е една от естествените забележителности на града, с изключение на седемте тепета, където хората могат да се разхождат и спортуват. Местната власт е основала места за отдих, които към този момент не могат да се употребяват. Три от седемте барбекюта са разрушени.

Кметът на регион " Тракия " Костадин Димитров заяви, че барбекютата се чупят за трети път.

" Непрестанно е вандалството в региона - било то спирки на градския превоз, детски уреди и фитнеси навън. Постоянно имаме хулигански прояви ", сподели Костадин Димитров - кмет на регион " Тракия ".

Много доброволци са предложили своята помощ и разнообразни решения на казуса.

" Появиха се компании, които още през вчерашния ден закупиха чисто нови барбекюта, а през днешния ден ще стартира техният монтаж. Появиха се и компании, които оферират видеонаблюдение. И аз се веселя, че има подобен отклик в обществото и демонстрира, че ние имаме отношение към тази вандалска демонстрация ", съобщи Костадин Димитров.

Подробности вижте в директното включване на Златин Бояджиев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР