В Париж се състоя премиерата на комедията Мистериозни убийства 2

...
В Париж се състоя премиерата на комедията Мистериозни убийства 2
Коментари Харесай

Да или Не? Дженифър Анистън повтори визия на Мерилин Монро

В Париж се състоя премиерата на комедията " Мистериозни убийства 2 " с Дженифър Анистън и Адам Сандлър в основните функции. Събитието се организира на пешеходния мост Pont Debilly, където екипът на кино лентата театралничи на фона на Айфеловата кула.

 Дженифър Анистън повтори визия на Мерилин Монро

 

Дженифър Анистън се появи на премиерата в nude рокля с дължина до земята, която беше обсипана с кристали и създаваше резултат на голо тяло.

 


 

Актрисата не се изневери на себе си и добави облика с присъщата си прическа с разпусната коса.

 

 Дженифър Анистън повтори визия на Мерилин Монро

 

Образът на Анистън в златна рокля, допълнен с бяла кожена мантия, е ясна отпратка към именития облик на Мерилин Монро, който звездите обичат да повтарят.

 

 Мерилин Монро

 

 

Само си спомнете Ким Кардашиян на Met Gala през 2022 година
 
 

 

 Дженифър Анистън повтори визия на Мерилин Монро

На фотосите присъстваше и Адам Сандлър, който играе брачният партньор на Анистън във кино лентата и който се беше спрял на синя визия, състояща се от необятен костюм и риза с вратовръзка.

Във втората част на комедията фамилната двойка  Ник и Одри Шпиц пътуват до френската столица, с цел да проверяват следващото мистериозно ликвидиране. Няма да мине без престрелки и бягства като в класическите американски филми, нито пък без шегите на Адам и Дженифър, които нееднократно са се снимали дружно.

Дженифър Анистън постоянно е обект на удивление в интернет поради метода, по който наподобява на 54 години . Актрисата нееднократно е казвала, че значително тайната на хубостта ѝ се крие в уравновесената вегетарианска диета и качествения сън, които е подценявала, когато е била по-млада.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР