В Париж се провежда седмицата на мъжката мода. Очаквано едно

...
В Париж се провежда седмицата на мъжката мода. Очаквано едно
Коментари Харесай

Луи Вюитон обу мъжете в шарени чорапогащи

В Париж се организира седмицата на мъжката мода. Очаквано едно от ревютата, което провокира максимален интерес беше това на стилната къща " Луи Вюитон " (Louis Vuitton) . Брандът, който е популярен с производството на първокласни чанти и кожени аксесоари, този път сподели извънредно ефектна мъжка мода. Част от моделите бяха обути в шарени чорапогащи на африкански принт, а наложителната обувка е кубинката.

 Снимка 335117

Британският дизайнер на френската марка Ким Джоунс се появи на сцената в компанията на именитите Наоми Кембъл и Кейт Мос. Супермоделите носеха типичен шлифери с логото на марката, съчетани с обувките на 2018, а точно кубинките.

 Снимка 335114

Оказва се, че тази запаметяваща се сбирка е последната за британеца в " Луи Вюитон ". Джоунс до момента в никакъв случай не е правил женска мода. Неговата кариера е напълно отдадена на мъжкия жанр, а появяването на Кейт и Наоми в ревюто е безусловно алегорична.

Символиката може би желае да подскаже, че най-вероятно Джоунс ще оглави една от стилните къщи " Бърбъри " (Burberry) или " Версаче " (Versace), в това число и техните дамските линии.

 Снимка 335118

Колекцията " Луи Вюитон " за сезон есен-зима 2018 година е въодушевена от пътешествията и от спортния жанр. В моделите са употребявани доста шарени щампи с кенийски претекстове.

 Снимка 335119

Цветовете са най-вече топли - кафяво, бежаво, гълъбово сиво.

 Дейвид и Виктория Бекъм

Дейвид и Виктория Бекъм

В публиката бяха доста звезди, измежду които семейство Бекъм, звездите на ПСЖ Неймар и Кевин Трап, стилният магнат Антоан Арно, актьорите Джеймс Марсдън, Ксавие Долан и доста други.

 Неймар и Кевин Трап

Неймар и Кевин Трап
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР