В ПАОК смятат Левски за труден съперник. Треньорът на гърците

...
В ПАОК смятат Левски за труден съперник. Треньорът на гърците
Коментари Харесай

В ПАОК смятат Левски за опасен съперник

В ПАОК считат Левски за сложен противник. Треньорът на гърците Разван Луческу, разгласи на конференция, че ще имат много проблеми на " Герена ". Срещата е в на следващия ден от 20.00 часа, а " сините " готвят специфична хореография.
Румънският експерт също по този начин отличи офанзивните футболисти на столичани.

" Трябва да приспособяваме новите. Това е интервал, който не одобрявам. Трябва да ги приспособяваме ден за ден, би трябвало да забележим равнището им на подготовка и тогава ще вземем решение. Бисесвар няма да е с нас, а Халед Нари е в листата. Физически е добре. Брендън Томас е с нас от седмица, той пристигна непосредствено от почивка. Нивото му на подготовка не е положително, само че напредва бързо. Той е картотекиран. Лефтерис Лирацис няма да е с нас на следващия ден, само че за реванша ще е готов”, стартира Луческу.

„ Вярвам, че Йоргос Куцияс е схванал обстановката все още и може да стартира на следващия ден. Харесвам характера му. Същатата е обстановката и с Янис Константелиас. Той се промени доста от предишния сезон, демонстрира израстване. Доволен съм от развиването им, по тази причина взехме решение да останат с нас, защото има доста мачове през сезона. За играчи като тях и тяхната възраст е значимо да имат вярното образование и развиване. Трябва да е стъпка по стъпка”.

„ Разтревожен съм толкоз, колкото би трябвало да бъде треньор преди формален мач. Не мога да кажа какво ще е бъдещето ни или по какъв начин ще се развие мачът на следващия ден, тъй като не знам. Доволен съм от това, което видях по време на подготовката и контролите в Нидерландия, както и това, което демонстрираме на тренировките тук. Изглеждаме добре, което е чудесно. Това ми дава мотиви за оптимизъм. Ще играем мач за мач и ще растем като тим, тъй като сме първоначално. Трябва да изкараме най-хубавото от всеки. Новите футболисти внесоха пресен въздух в тима. За всеки е наслаждение да тренира, да печели мачовете в тренировките и да прави вярно упражненията по време на заниманията”.

„ Говорим за селекцията. Казал съм на кои позиции би трябвало да се подсилим. Ръководството работи, с цел да откри най-подходящите футболисти за тима. Никой не знае какъв брой мача ще изиграем този сезон. Бъдещето не може да се планува.

„ Очаквам сложен мач против Левски. Нито един мач не е елементарен в днешно време. Левски е сложен тим за побеждаване, стилът им е подобен. Това е тим, които играе доста с топката, бори се за всяка втора топка. Разполага с доста бързи и положителни футболисти в офанзива. Смятам, че в Левски липсва тежест от наложително класиране напред. За тях ще е мотивиращо да срещнат тим, играл на четвъртфинал в шампионата през предишния сезон. За всеки футболист на Левски това ще е опция да се потвърди. Ние анализирахме противника си. Аз обаче съм убеден в моя тим, от това, което видях в контролите и тренировките. Ние знаем какво искаме”, сподели още Луческу.

„ Миналият сезон беше един от най-хубавите в историята на ПАОК. Трябва да намерим футболист, който да покрива доста няколко позиции в халфовата линия. Не може да имаме номер 10 на Манчестър Сити или Ливърпул, несъмнено. Знаем какво какво желаеме да намерим. В този миг желая да имам този играчи през днешния ден или на следващия ден. Не е елементарно да го намерим, ще отнеме време. Аз като треньор би трябвало да се приспособявам към това ", заключи румънецът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР