В пандемия сме, а търговията циркулира около актуалните теми. По

...
В пандемия сме, а търговията циркулира около актуалните теми. По
Коментари Харесай

Черен петък е! Как да действаме сред намаленията?

В пандемия сме, а търговията циркулира към настоящите тематики. По време на Черния петък може да ни оферират всевъзможни лекарства против ковид. Това съобщи пред Българска национална телевизия Богомил Николов, ръководител на Асоциация "Активни консуматори ".

"Законово обвързване на онлайн магазините е потребителят да може да връща закупените артикули. Във физическите магазини нещата не стоят по този начин ", разкри още той.

Старата цена би трябвало да е заложена месец преди Черния петък. За да не попадаме в такива клопки, дано да не пазарим понижения, а да съпоставяме цени. Ако сте си набелязал артикул и сте следили цената няколко седмици, то няма по какъв начин търговците да ви излъжат ", сподели специалистът.

"Ако пазарим без да сме готови, има огромен късмет стоката да е била надута и предлагана сякаш с отстъпка ", разяснява Николов.

"Всичко зависи от нас - няма по какъв начин да има контрольор на всеки магазин, с цел да следи цените ", съобщи ръководителят на Асоциация "Активни консуматори ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР