В Пампорово дават старт на летния сезон с оптимистичен поглед

...
В Пампорово дават старт на летния сезон с оптимистичен поглед
Коментари Харесай

Откриват летния сезон в Пампорово на 3 юли

В Пампорово дават старт на летния сезон с оптимистичен взор към бъдещето с нова стратегия, целяща да накара повече хора да се движат, спортуват и да са на чист въздух в планината, като съществена предварителна защита против всевъзможни вируси и за положително здраве.

На 3 юли ще бъде обещано формалното начало на сезона , а от Пампорово АД приготвят доста изненади и занимателни действия навън за дребни и огромни.

Безплатно за всички гости в деня на откриването ще работи „ Парк Язовира “, който отвори порти през миналото лято в Пампорово и бързо се трансформира в обичано място на гостите на курорта. Тази година паркът е уголемен и предлага още доста забавни атракции и обособени зони, измежду които въжена градина, скокове върху въздушна възглавница, „ Маунтин “ фитнес, плажна и хамак зона за отмора и релакс, йога ъгъл, състезателен лов на риба, трасе за планинско тичане и колоездене, нов детски ъгъл с дребен алпийски тролей и други.

В съботния ден на 4 юли ще започва първата от ежеседмичните определени интензивности, които ще се организират в курорта през цялото лято и всички искащи ще могат да се включат. Началото ще бъде обещано с лек планински преход от Туристически Център Пампорово до връх Мургавец, където ви чака спираща дъха панорама, а до там се доближава по изящен пешеходен маршрут, който е и една от новостите в курорта за 2020. Всички искащи да се включат би трябвало да бъдат в 9:00 при центъра откъдето ще потегли групата.

Родопите е единствената планина в България и една от дребното в света с толкоз високо равнище на негативна йонизация, която оказва извънредно удобно влияние върху човешкото тяло и здраве , като в същото време убива и огромна част от вирусите и бактериите. Именно заради тази причина, един от главните акценти за лято 2020 в Пампорово е новата стратегия с определени „ топ “ интензивности, посредством които от курорта се надяват да накарат повече хора да се движат и да бъдат дейни навън измежду природата.

Пешеходни преходи до вр. Мургавец, Орфееви скали, вр. Снежанка, Смолянски езера, Каньона на Водопадите, Роженската Обсерватория и други, са единствено част от предложенията, от които ще могат да се възползват гостите на курорта на специфични промоционални цени.

Освен определените оферти и през това лято Туристически Център Пампорово, който към този момент за 3-та поредна година посреща всички още на входа на курорта, ще предложи на своите гости богат избор от всевъзможни забавни прекарвания и екскурзии в региона.

За всички колоездачи и през този сезон порти ще отвори „ Велопарк Пампорово “ - най-големия профилиран парк за планинско колоездене в България и на Балканите , който с чудесно квалифицираните си трасета е подобаващ както за напредналите колоездачи, по този начин и за тези, които занапред навлизат в света на „ маунтин байка “.

В началото на юли в Пампорово ще проработят и множеството от огромните хотели в курорта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР