В пълна мобилизация и с агенти по трибуните Столичната дирекция

...
В пълна мобилизация и с агенти по трибуните Столичната дирекция
Коментари Харесай

Допълнителни наблюдатели следят за расизъм на България - Англия

В цялостна готовност и с сътрудници по трибуните Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи ще охранява футболната среща България - Англия. Столичната полиция ще следи за вълнения преди, по време и след мача, както и за расистки викания по трибуните.

Мачът от квалификациите за европейското състезание през 2020 година ще се изиграе на националния стадион " Васил Левски " през днешния ден (14 октомври) от 21:45 ч. и ще премине под сянката на противен расистки скандал.
Агенти под прикритие дебнат за расизъм на България - Англия Европейската подготовка е в понеделник (14 октомври)
За това измежду феновете ще бъдат ситуирани хора, които ще наблюдават за нови дискриминационни намеци.

На трибуните няма да бъдат допускани фенове във очевидно нетрезво положение, както и такива, които носят неразрешени предмети - огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри.

От Столична дирекция на вътрешните работи подканват почитателите да заемат местата си на стадиона по-рано. Входовете за почитатели ще бъдат отворени в 20:00 ч.
11 следващи неуспеха или знамение? Мачът България - Англия ще се играя под сянката на опасения за расистки прояви на трибуните
При потребност и по убеждение на органите на реда ще бъдат затворени и част от улиците към стадиона в интервала от 20:30 ч. до края на футболната среща. Това са:

- ул. „ Ген. Гурко” сред бул. „ Васил Левски” и бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви”;
- бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви” сред пл. „ Орлов мост” и бул. „ Черни връх”;
- бул. „ Драган Цанков” сред бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „ Пейо К. Яворов”

Забранено е престоят и паркирането на транспортни средства до среднощ на моста пред Националния стадион „ Васил Левски” и на ул. „ Ген. Гурко “ сред бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и бул. „ Васил Левски “, както през бранш „ Г” на националния стадион.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР