В Пакистан Кейт и Уилям са преживели нещо неочаквано. Днес

...
В Пакистан Кейт и Уилям са преживели нещо неочаквано. Днес
Коментари Харесай

Тревога! Инфарктна Драма Със Самолета На Уилям И Кейт!

В Пакистан Кейт и Уилям са претърпели нещо ненадейно. Днес те се върнаха още веднъж в Исламабад, откакто им се наложи да прекарат нощта в Лахор. Заради гръмотевична стихия водачът на херцогът и херцогинята приключи два опита за кацане в столицата, заяви БГНЕС. Самолетът кръжал към час и половина във въздуха.

Това наложило Кейт и Уилям да пренощуват в хотел в Лахор преди да се завърнат в Исламабад през днешния ден сутринта и да продължат да извършват служебните си задължения. От двореца Кенсингтън към момента не са коментирали случката.

Злополучният полет се случил в четвъртък след ден цялостен с задължения за кралското семейство, по време на който те играха крикет, посетиха детско сиропиталище и болница за деца заболели от рак. Кейт и Уилям се разходиха и из емблематичната джамия Бадшахи, която е една от най-големите в света.

Днес бе последният ден на херцогът и херцогинята на Кеймбридж в Пакистан и следобяд те отпътуваха от Исламабад.

Кейт и Уилям имаха планувано пътешестване до Хайберския проход, който назовават още Кибер. Това е проход в планината Хиндукуш, свързващ Афганистан и Пакистан. Проходът се управлява от Пакистан. След драмата, която херцогът и херцогинята на Съсекс претърпяха преди ден с полета си, пътуването до там беше анулирано.

Това беше първото посещаване на Кейт и Уилям в Пакистан, написа nova.bg.

Самолетът на Кейт и Уилям попадна в стихия сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

За петте дни, прекарани там, херцогът и херцогинята на Съсекс впечатлиха своите фенове с обичайните тоалети, които облякоха на формалните си задължения. А нелепият случай, който претърпяха в четвъртък, не попречи на Кейт и Уилям да изпълнят професионално всички поети задължения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР