В отворено писмо до сънародниците си австрийският канцлер Себастиан Курц

...
В отворено писмо до сънародниците си австрийският канцлер Себастиан Курц
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Себастиан Курц

В отворено писмо до сънародниците си австрийският канцлер Себастиан Курц разкри проектите си за последователно повдигане на карантинните рестрикции. Той съобщи, че желае " излизане от тази рецесия колкото е допустимо по-скоро " и че ще се бори за всяко работно място в Австрия.

От вторник на магазините с повърхност под 400 кв.м е разрешено да проработят още веднъж, като това важи също за градинските центрове и за магазините вид " Направи си самичък ". Но би трябвало да се съблюдават прецизни правила за обществена отдалеченост. Освен това е наложително да се носят маски в супермаркетите и аптеките.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики По-големите магазини, комерсиалните центрове и фризьорските салони ще отворят на 1 май, а заведенията за хранене и хотелите ще могат да го създадат към средата на същия месец, в случай че изискванията разрешават. Австрия бе една от първите европейски страни, последвали Италия в налагането на карантинни ограничения преди към месец. Сега държавното управление споделя, че е съумяло да " изглади кривата " на новите инфекции, което разрешава облекчение на разпоредбите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР