В относително кратък период от време, първобитният човек се появява

...
В относително кратък период от време, първобитният човек се появява
Коментари Харесай

Ето Ги Бащите! Древен Текст Разкрива Истината За Сътворението На Човека! Не Сме Маймуни! /снимки/

В релативно къс интервал от време, " първобитният човек " се появява безусловно от нищото, създавайки големи империи, напреднали цивилизации, които реализират невъзможното, като се оказват доста по-развити в сравнение с това, което историята ни твърди.

Произходът и действителната причина за нашето битие са записани от нашите предшественици, преди хиляди години, когато античния човек сочи към звездите - към Орион, Сириус и други съзвездия, от където съгласно тях са пристигнали боговете - напреднали създания, които се намесват директно и индиректно в процеса на еволюцията на човешките същества.
В книгата " Битие " е разказано, по какъв начин е почнало сътворението на индивида:

На шестия ден:

... 25 Бог сътвори земните зверове съгласно типовете им и добитъка съгласно типа му, както и всичко, което пълзи по земята, съгласно типа му; и Бог видя, че всичко това е положително. 26 И Бог сподели: " Да създадем човек по Нашия облик, по Наше подобие; и дано да му поверим рибите в морето, птиците и добитъка и цялата Земя и всяко животно, което пълзи по земята.

27 И Бог сътвори индивида по Своя облик, сътвори мъж и жена...
Важните слова за нас са: " Да създадем индивида по Нашия облик и сходство... "
Кои са " Те ", които са основали индивида по " своя " облик?
Възможно е в шумерските текстове Адам да е резултат от процедура, която мнозина поясняват като ин витро оплождане или е плод на генно инженерство от древността. Ами в случай че генетичният модел са боговете Енки, сестра му Нинхурсаг и Нингишзида?


Тези същества, които са основали човечеството са посочени в Попол Вух, като " Творецът, Създателят, Творецът, Пернатата Змия, Те-които-създават, Те-които-дават живот на индивида, и се носеха над водата като изгряваща светлина. "
" Нашата работа и труд са постигнали своята цел. Земята се покрива с разнообразни форми на живот и живи същества. И Създателят и Творецът споделя на животните: " Кажете в този момент Нашето Име! " Но животните не могли да приказват като човек. Тогава техните основатели споделили: " Нашата популярност към момента не е съвършена, защото вие не можете да ни назовете. "
Древния текст загатва няколко пъти местоимението " ТЕ ". Може би откакто се разбрали, че животните не могат да загатват славното им дело, „ ТЕ “ решили да основат индивида по собствен облик и сходство, с цел да може той да споделя какво са създали за съществуването на нашата Земята, в този й облик и да слави имената им.../Multivselena
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР