В откриващата среща на 11-ия кръг на Ефбет Лига, Пирин

...
В откриващата среща на 11-ия кръг на Ефбет Лига, Пирин
Коментари Харесай

Пирин и Ботев се изправят един срещу друг в търсене на дългоочаквана победа

В откриващата среща на 11-ия кръг на Ефбет Лига, Пирин (Благоевград) приема вкъщи против Ботев (Враца). Двубоят ще стартира в 18:00 часа.

" Орлетата " споделиха " стоп " на загубите, откакто в миналите два кръга не позволиха проваляне. Благоевградчани обаче не можаха да стигнат и до успеха.
 Куп проблеми за решение пред Дани Моралес и Ботев (Враца)
Куп проблеми за решение пред Дани Моралес и Ботев (Враца)

" Зелените " се приготвят за тежко посещение на Пирин

Те първо направиха 2:2 вкъщи с Черно море, а пет дни по-късно 1:1 в гостуването си в столицата на Славия. Пирин е със единствено една победа откакто се завърна. Тя пристигна с 4:1 над ФК ЦСКА 1948.

Ботев пък заема 8-ата позиция в класирането на шампионата с актив от 10 точки. Врачани изостават с три пункта от седмия Локомотиво (София) и са на шест точки от топ 6.

В последния си дуел Ботев направи тъждество 2:2 вкъщи точно против " железничарите ", като по този метод спря серията от четири следващи загуби. Притеснителната статистика е, че отборът няма триумф от 6-ти август насам.

Двата тима не са играли за състезание от сезон 2014/15 насам, когато Пирин взе две победи на нула във Втора Лига. Днес домакините влизат като любимец и може би е време за тях още веднъж да завоюват. Успехът е вероятен и за гостите от Враца, само че те рядко печелят на открито и най-вече инкасират провали.
 От Пирин оповестиха: Забраняваме бутилките на стадиона
От Пирин оповестиха: Забраняваме бутилките на стадиона

Във Фен шопа на стадиона ще се оферират вода и безалкохолни питиета в чаши
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР