„В „Откраднат живот“ ние изследваме недрата на човешката душа, а

...
„В „Откраднат живот“ ние изследваме недрата на човешката душа, а
Коментари Харесай

Владо Карамазов лекува гнева с улични боеве в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

„ В „ Откраднат живот “ ние изследваме недрата на човешката душа, а в този сезон ще изследваме анатомията на гнева. Още в първи епизод, който феновете ще видят довечера от 20:00ч. по NOVA, пътищата на тримата основни герои ще се пресекат. Героят на Владо Пенев – професор Цонев, е татко на Ева/Ани Папапдопулу/ и новият шеф на болничното заведение, който бързо ще влезе в конфликт с доцент Банков. Докато Банков се прибира от Германия, безусловно ще се натъкне на героя на Владо Карамазов, който феновете ще видят в улични боеве “, разкри в студиото на "Здравей, България " продуцентът Евтим Милошев.

„ Едно събитие прекатурва целия живот на героя ми, който стартира да търси реванш “, описа Владо Карамазов, загатвайки, че Христо Карагьозов е доктор с отнети права. Именно срещата му със завърналия се доцент Банков ще го води в МБАЛ „ Св. Кирил “.

Един живот ще бъде подложен на карта, а ужасяващите събития от предишното ще връхлетят с нова мощ познати и нови герои. Още в първи епизод на новия сезон гневът ще се окаже водещата и най-слабата страна на лекарите, които ще превъзмогват себе си в името на призванието. „ Този сериал дава естрада на нови артисти. Пример за това е Неда Спасова – извънредно надарена актриса, с която работим от 2 месеца “, добави Карамазов.

„ Актьорството не е единствено специалност, това е диагноза “, с възприятие за комизъм съобщи Владо Пенев, признавайки, че се изисква изключителна централизация в изиграването на роля, която продължава цялостен сезон. Двамата артисти допълниха, че постоянно паралелно в болничното заведение се снимат подиуми от разнообразни епизоди, само че динамичността се овладява точно от експертния екип.

Последната добра вест за хитовия български сериал е номинацията сред 22 продукции на фестивала Mediamixx в Солун - „ Откраднат живот “ се класира в топ 3 в категория „ Най-добър сюжет “. Той ще се бори с продукции като Babylon Berlin /Германия/ и Raven /Полша/.

Не пропускайте старта на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ довечера от 20:00ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР