В откъс от интервю, което ще бъде излъчено по телевизия

...
В откъс от интервю, което ще бъде излъчено по телевизия
Коментари Харесай

Тръмп се хвали: Япония смята, че съм герой на света

В фрагмент от изявление, което ще бъде излъчено по телевизия TBN, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разяснява, че рецензиите против сделките му за нуклеарното разоръжаване на Северна Корея са " съвсем изменнически ".

Сред други отстъпки, държавното управление във Вашингтон съумя да върне американски заложници и да репатрира останките на американски бойци от Корейската война, добави Тръмп и повтори, че той и вождът на изолираната комунистическа страна Ким Чен-ун имали " добра химия " между тях .

 Тръмп за Ким: интелигентен, корав, популярен договарящ
Тръмп за Ким: интелигентен, корав, популярен договарящ

Тръмп приказва на републикански конгрес в Лас Вегас…

" Той се пробва да направи нещо за страната си. Може би за фамилията си, за себе си. Но се стреми да стори вярното нещо... Япония счита, че аз съм като воин на света ", откакто Северна Корея прекрати тестванията на ракети, а също по този начин и на нуклеарни оръжия, добави американският държавен глава.

Тръмп акцентира, че получава повече позвънявания от евангелисти, с цел да му благодарят за преместването на посолството на Съединени американски щати в Израел от Тел Авив в Йерусалим, в сравнение с от евреи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР