В отговор на вчерашните коментари на американския лидер , руският

...
В отговор на вчерашните коментари на американския лидер , руският
Коментари Харесай

Путин пожела здраве на Байдън в отговор на коментарите му

В отговор на вчерашните мнения на американския водач, съветският президент му пожела здраве, съобщи ТАСС. Държавният глава сподели, че в американската администрация има доста почтени и честни хора и Руската федерация ще разчита на тях.
Путин означи, че американското управление е настроено за връзките с Руската федерация единствено при изискванията на Вашингтон, до момента в който Русия ще работи единствено при удобни за себе си условия.
 Русия: Байдън оскърби жителите на нашата страна Русия: Байдън оскърби жителите на нашата страна
" Да наричаш президента Владимир Путин " палач " и да заплашваш, че " ще го накараш да си заплати " е офанзива против Русия ", съобщи ръководителят...
БГНЕС напомня, че през вчерашния ден американският президент Джо Байдън съобщи пред ABC News, че съветският му сътрудник ще през 2020 година, като сподели също, че Путин е " палач ".
" Що се отнася до изказването на моя американски сътрудник, ние в действителност сме, както той сподели, персонални познати. Какво бих му дал отговор? Бих му споделил: Бъдете здрав! Пожелавам му доста здраве ", сподели съветският президент, наблягайки, че е не се майтапи или иронизира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР