В отговор на критики от опозицията, свързани с обявената кампания

...
В отговор на критики от опозицията, свързани с обявената кампания
Коментари Харесай

Вучич показа как закусва с евтин салам

В отговор на рецензии от опозицията, свързани с оповестената акция за понижаване на цените на някои съществени артикули в Сърбия, президентът Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. разгласява през днешния ден в профила си в Инстаграм видео как закусва с част от продуктите.

Както бе заречен, Вучич закуси през днешния ден, когато започна акцията „ По-добра цена “, със сандвич със колбас паризер. Именно считаният за нискокачествен салам бе най-критикуваният артикул в потребителската кошница с понижени артикули, които сръбският президент показа предходната седмица.



Заедно със сръбския президент на масата тази заран със сандвичи с въпросния колбас закусваха министърът на финансите Синиша Мали и  министърът на търговията Томислав Момирович.

Във видеото Вучич подлага на критика опозицията, че популяризира неистини.

Той посочи, че цената на паризера е със 140 динара /2.30 лева/ по-ниска през днешния ден и поради това е благополучен и удовлетворен.

" Нещо, което народът обича да яде, с което всички ние сме отраснали, нещо, което и през днешния ден постоянно хапвам, изключително в самолета, когато пътувам в чужбина, желая да ми създадат сандвич тъкмо с подобен паризер. Не вършим това, с цел да покажем, че сме елементарни хора като останалия естествен свят, че живеем, с цел да опровергаваме лъжите им за това кои са милионери, а всеки в Сърбия знае кой има сметки в чужбина и кой нито има, нито е имал ", добави президентът.



Вучич заяви, че от идната седмица ще бъдат намалени цените на още 10 продукта. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР