В отговор на честите запитвания от пътници и сложността на

...
В отговор на честите запитвания от пътници и сложността на
Коментари Харесай

Висшето транспортно училище откри специалност Как да си купя карта за Столичния градски транспорт*

В отговор на честите запитвания от пасажери и сложността на потребление на новите карти за градския превоз в София, Висшето транспортно учебно заведение откри нова магистърска стратегия.

Целта на образованието е да сътвори профилирани експерти, които да получат нужните познания по какъв начин тъкмо се употребяват новите транспортни документи на градска подвижност.

Първите записали се в курса са група бизнесмени от блокчейн промишлеността. Учебното заведение към момента има оповестени свободни места за специалността.

Канидатите обаче ще би трябвало да държат приемен изпит в два кръга.

В първия те ще би трябвало сполучливо да валидират новия билет, закупен от лидера. Тези, които покажат умения да задържат билета си под надолнище от 30 градуса по отношение на вертикал от 3-4 см, минават във втори кръг, където ще би трябвало да откриват разликите сред картата Ultralight Sofia City Card и Sofia City Card.

В помощ на кандидат-студентите Центърът за градска подвижност пусна разяснителни материали, от които нищо не излиза наяве.

Правилният метод в намирането на мъчно откриваемите разлики е да знаете, че едната карта може да се купи от касите на метрото, а другата не може. Материалите за изработката им също са разнообразни - пластмаса против картон. Едната се зарежда онлайн - другата не, само че никоя от двете не става за Apple Wallet.

Ако студентите изпитват компликации при решаването на задачата, открита из дяловете на научната фантастика, те ще могат да носят на изпита си физически копия от двете картите, чийто дизайн се разграничава единствено по радиуса на дъгата към влака на метрото.

Дипломната работа ще е върху изчисляването на косинус от ъгъла, под който би трябвало да поставите телефона си пред валидатора, с цел да сканирате билет от MPass, без системата на ЦГМ да отключи скрито мобилния ви wallet и да ви таксува повторно.

 Новите карти в градския превоз в София

Завършилите сполучливо магистърската стратегия ще могат да се осъществят в разнообразни професионални посоки в областта на градския превоз, летящите чинии и ръководството на обществени финанси.

А в случай че даже след дипломиране не се справяте с разплащанията с новите карти в София, може да пробвате по втория метод - с връзки.

Понеже копнеете за бай Тошо, Софийска община е решила новите пластмасови карти за градския превоз, да се зареждат единствено с връзки!
— ivan G€shev
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР