В отделение на полициията в Москва е дошла жена, която

...
В отделение на полициията в Москва е дошла жена, която
Коментари Харесай

Заплетен случай: Купонджийка се запозна с мъже в ресторант, прави секс с един от тях в сауна, но излезе изнасилена от други двама

В поделение на полициията в Москва е пристигнала жена, която се е оплакала, че двама души са се гаврили с нея в сауна на ул.”Генерал Тюленев”, оповестява Рен.тв.

Тя разказала, че травматичният случай с нея станал на 3 декември. В неделя тя отишла с приятелката си да разхлабен в ресторант. Там се срещнали с радостна мъжка компания и се почерпили.

Жертвата на половото закононарушение разказала още, че за продължение на запознанството, след ресторанта всички се запътили дружно на сауна. Тук тя встъпила в интимна връзка с един от новите познати на име Иван.

След известно време обаче други двама негови другари (Сергей и Иван) почнали да вършат секс с нея поотделно и по едно и също време макар нежеланието ѝ.

Това се случило откакто тя показала нехайство и след приключването на секса по избор с първия Иван се обърнала на с тил към него, а през това време в стаята се вмъкнали другите двама и той подло я хванал с ръце да не се съпротивлява.

Полицията е почнала следствие на заплетения случаи, с цел да откри дали дамата в действителност е станала жертва на полово закононарушение или просто в сауната се е вихрела групова оргия, след която стартират изясняване на връзките.

Засега няма детайлности за положението на изнасилената нито пък какво се е случило с приятелката ѝ, чиято роля в тази заплетена преживелица, на този стадий остава в сянка

В мнения под информацията клиенти на сауната споделят усещания, че там ситуацията в действителност прилича на бардак със специфични стаи и почасови „ промоции за влюбени”.

Мъж споделя, че в цялата баня няма нито една преградна стена с изключение на, въпросните стаи за усамотяване. „ Останах сюрпризиран, че когато излязох от сауната, с цел да ида до леденото ведро, трябваше да мина, както майка ме е родила, около билярдна маса, наобиколена от развеселена смесена компания”, споделя той. И добавя, че след няколко водки обаче такива случки към този момент не впечатляват никой от клиентите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР