В отборът на Левски ще провеждат тренировки по специално изработен

...
В отборът на Левски ще провеждат тренировки по специално изработен
Коментари Харесай

В Левски ще тренират по специално изготвен график

В тимът на Левски ще организират тренировки по особено направен график. Това се постанова поради насилствената пауза в шампионата, подбудена от пандемията от ковид. Треньорският щаб на "сините " е изготвил стратегия за играчите. Според нея всеки ден те упражняват във фитнеса на "Герена ". Това става по график, съгласно който футболистите минават през залата за физическа подготовка един по един. Всеки има несъмнено време да извърши заданията си. Те не се засичат, с цел да изпълнят ограниченията срещу разпространяването на болестта.

Всички футболисти, като се изключи Холмар Ейолфсон, са в София и не престават да съблюдават изолацията. Те стоят по домовете си като излизат единствено за тренировките на "Герена " и до магазина. Исландският бранителят единствен бе пуснат да се прибере в родината си. Причината е раждането на сина му преди няколко дни. Защитникът също има направена стратегия, която съблюдава у дома.

Днес той ще стане първият състезател на Левски, който ще отвори вратите на дома си за почитателите. С исландецът клубът започва поредност от видеовключвания на футболистите. В тях те ще "канят " последователите в своите домове. Футболистите ще показват свои обичани кътчета, предмети, сувенири и награди. Редом с това ще дават отговор на въпроси и ще провокират собствен съотборник да се включи в поредицата. / „ България през днешния ден “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР