В отбора на Олимпик Лион каквото можеше се обърка! От

...
В отбора на Олимпик Лион каквото можеше се обърка! От
Коментари Харесай

Новото начало за "Олимпик" Лион - пряко по RING

В тима на " Олимпик " Лион каквото можеше се обърка! От началото на сезона посоченият като един от любимците за купата във Франция отбор, реализираха единствено две победи в 9 мача. Закономерно с подобен актив тимът е на 14-о място в класирането на Лига 1.

Днес (19 октомври) " хлапетата " ще би трябвало да стартират изначало. Те излизат против непретенциозния отбор на " Дижон " . Мача може да гледате директно по RING от 18:30 ч.

Снимка: ol.fr

На скамейката на " Олимпик " Лион вместо Силвиньо ще застане новият треньор Руди Гарсия. Той даде поръчка, че " ненавижда да губи ", което е добре пристигнало за почитателите на отбора. Те трябваше да преживеят ужасяващ интервал от 7 турнирни мача без триумф.
" Олимпик " Лион уволни Силвиньо Само ден след загубата в дербито със "Сент Етиен "
В " Дижон " надали ще се дадат без пердах. Залогът и там е огромен - отборът е предпоследен в класирането и надали желае да остане на дъното.

Вечерта ще приключи с мач сред " Лил " и различен тим с не изключително положително показване през актуалната акция - " Тулуза " . Срещата може да гледате директно по RING от 21:00 ч.

" Кучетата " са пети в класирането сега, само че имат действителен късмет да се завърнат в тройката при един добър резултат и нови три точки в актива си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР